Schoonmaak Bushalte (Abri)

Bent u op zoek naar het schoonmaken van abri’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in abri schoonmaak. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke producten!

De reinigingswerkzaamheden worden uitgevoerd met volledig gedemineraliseerd, ofwel osmose water. Dit is een milieuvriendelijke manier van reinigen, waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van (chemische) schoonmaakmiddelen, maar wat wel een streeploos resultaat geeft.

Onkruid verwijderen

EMD B.V. verwijderd onkruid handmatig. Dit doen wij omdat we zo het milieu op geen enkele manier belasten. Bovendien komen onze medewerkers zo niet onnodig in contact met giftige stoffen.

 

 

Graffiti verwijderen

Een bushok waarop graffiti zit, dat ziet er niet netjes uit. Mocht er aanstootgevende graffiti zijn aangebracht op een object, dan kunt u hier melding van maken.

Deze zal behandeld worden volgens de afspraken die we hanteren voor het schadeherstel. Graffiti verwijderen we met milieuvriendelijke producten. Deze producten zijn én milieuvriendelijk én zorgen voor een optimaal resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Certificeringen

EMD is VCA gecertificeerd en daarnaast ook lid van 'Schoonmaken is een vak!'.

VCA Certificering EMDSIEV Certificering EMD

Direct inschrijven!

Schrijf je in bij EMD en laat je cv bij ons achter. Wij gaan graag voor jou aan de slag met het vinden van de juiste baan!

Schrijf je in

Contactinformatie

Kelvinring 12
2952 BG Alblasserdam 

T. 078 - 699 96 95 
F. 078 - 699 96 94 
E. info@emdbv.nl

Scroll naar boven