Uitzendbureau

Bent u op zoek naar een uitzendbureau? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Of ben je op zoek naar ander werk? EMD B.V. is een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel op productie niveau.

Uitzendbureau Alblasserdam
EMD B.V.is een brede dienstverlener, die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Dat is ons doel, onze dienstverlening het middel, en onze mensen de sleutel tot succes. Wij zijn een kleine organisatie maar voelen ons niet alleen betrokken bij onze klanten, flexwerkers en eigen mensen, maar ook bij de maatschappij waarin wij ons werk doen. U kunt rekenen op een organisatie die haar verantwoordelijkheid neemt, met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wilt u bij ons werken? Wie bieden als uitzendbureau werk op productie niveau.

Bekijk onze vacatures en reageer!

Uitzendbureau specialist in uitzenden
EMD B.V. is specialist in het uitzenden van flexwerkers in vele vakgebieden en branches, waaronder productie werk. De juiste persoon op de juiste plek is niet vanzelfsprekendheid en slechts het begin van de samenwerking. Uitzenden is een vorm van dienstverlening die wij als uitzendbureau al meerdere jaren tot in de finesse beheersen.

Uw organisatie, onze focus
We kennen de arbeidsmarkt en uw branche door en door, gaan met u in gesprek over trends en kansen op de arbeidsmarkt. En omdat we vinden dat goed altijd beter kan, meten we onder andere periodiek uw tevredenheid én die van onze flexwerkers. We geloven niet in successen op korte termijn. Met onze dienstverlening werken we aan een langdurige klantrelatie, waarvan we samen ook in de toekomst de vruchten plukken.

Certificeringen

EMD is VCA gecertificeerd en daarnaast ook lid van 'Schoonmaken is een vak!'.

VCA Certificering EMDSIEV Certificering EMD

Direct inschrijven!

Schrijf je in bij EMD en laat je cv bij ons achter. Wij gaan graag voor jou aan de slag met het vinden van de juiste baan!

Schrijf je in

Contactinformatie

Kelvinring 12
2952 BG Alblasserdam 

T. 078 - 699 96 95 
F. 078 - 699 96 94 
E. info@emdbv.nl

Scroll naar boven