Over EMD B.V.

EMD B.V. is een kleinschalig, bescheiden bedrijf. Als uitzendbureau en schoonmaakbedrijf werken we met een fijn team. Momenteel werken er ruim 50 medewerkers.

Schoonmaakbedrijf Alblasserdam
Uw schoonmaakbedrijf in Alblasserdam EMD Facilitair is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, scholen, bussen, industriële panden en fabrieken. Daarnaast doen we de schoonmaak van abri's (bushok schoonmaak) en richten we ons op calamiteitenschoonmaak. Wij, als schoonmaakbedrijf in Alblasserdam, verzorgen al uw schoonmaakwerk, van vloer tot plafond, van bureau tot kantine en van radiator tot toilet.

Naast onze ervaren en gemotiveerde medewerkers beschikken we over onze eigen moderne apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Wij hebben ervaring met regulier schoonmaakwerk en specialistische reiniging in diverse branches. Tevens kunnen we u ondersteunen met diverse additionele werkzaamheden.

Uitzendbureau Alblasserdam
Naast schoonmaakwerk, is EMD B.V een uitzendbureau in Alblasserdam. Wij zijn gespecialiseerd in en gefocust op het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel op productie niveau. EMD Uitzend is een brede dienstverlener, die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Dat is ons doel, onze dienstverlening het middel, en onze mensen de sleutel tot succes. Wij zijn een kleine organisatie maar voelen ons niet alleen betrokken bij onze klanten, flexwerkers en eigen mensen, maar ook bij de maatschappij waarin wij ons werk doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Certificeringen

EMD is VCA gecertificeerd en daarnaast ook lid van 'Schoonmaken is een vak!'.

VCA Certificering EMDSIEV Certificering EMD

Direct inschrijven!

Schrijf je in bij EMD en laat je cv bij ons achter. Wij gaan graag voor jou aan de slag met het vinden van de juiste baan!

Schrijf je in

Contactinformatie

Kelvinring 12
2952 BG Alblasserdam 

T. 078 - 699 96 95 
F. 078 - 699 96 94 
E. info@emdbv.nl

Scroll naar boven